Petri Hankonen

  Petri Hankonen on Piippolasta kotoisin, sittemmin tamperelaistunut koomikko. Petrin rauhallinen olemus lavalla on useimpien mieleen ja suunsa avattuaan Petrin määrätietoinen tyyli tartuttaa naurun jokaiseen kuulijaan. Petri seilaa aina hyvän maun rajoissa vaikeissakin tilanteissa ja oikean tilaisuuden tullen uskaltaa värittää myös isommala pensselillä, mutta niin että keikan jälkeen kaikille jää taatusti hyvä mieli.

  Petri ei tarjoile koskaan kädenlämpöisiä keitoksia, koska tämä yhtäaikaa turvallinen sekä vaarallinen herrasmies ja katu-uskottava epäsetä, ottaa yleisön haltuunsa aina tilaajaan toiveet ja tilaisuuden luonteen taidokkaasti huomioiden. Kirjava ura erilaisten opiskelu- ja työpaikkojen kanssa takaa sen, että aiheet voivat vaihdella niin insinööreistä parisuhteen kautta taitelijoihin. Petri Hankonen on myös Uutisvuodon, Hyvien ja Huonojen Uutisten ja Villin Kortin käsikirjoittaja

  Ja kaikesta on asiaa omakohtaisen kokemuksen kautta. Petri on varma esiintyjä, joka tulee toimeen yleisön kuin yleisön kanssa olemalla oma itsensä ja naurattamalla oivaltavalla komiikalla.

  petrihankonen.fi

  maaliskuu

  Ei tapahtumia

  X